Máme iba dnešok - Michaels, Corinne (Ikar, a.s, 2020)
Tridsiatnička policajtka Heather prežije vášnivú noc s hudobnou legendou Elim Walshom. Heather má starosti vyše hlavy, tak sa rozhodne radšej pred Elim zutekať. On to však vidí inak a prehovára Heather, že sú si súdení.