Holokaust - Cussans, Thomas (Ikar, a.s, 2020)
V roku 1942 sa začal realizovat Heydrichov plán zbaviť svet podradnej rasy. Tento plán bol uskutočňovaný s nevídanou brutalitou. Bolo zavražených 11 miliónov ľudí, z toho 6 miliónov Židov. Kniha skúma pozadie jedného z najbarbarskejších zločinov v dejinách ľudstva.