Neviditeľné príbehy : 73 ľudí, ktorí robia východ Slovenska lepším miestom pre život - Petrovčinová, Andrea (Creative Industry Košice, n.o, 2020)
Rozhovory s výnimočnými ľuďmi, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Košíc - bývalý primátor Rudolf Schuster, sochár Juraj Bartusz, spisovateľka Jana Bodnárová, vedec Štefan Tkáč, dirigent a hudobník Maroš Potokár, riaditeľka Východoslovenskej galérie Dorota Kenderová, spisovateľ a turistický sprievodca Milan Kolcun a iní.