Sametová revoluce : pád železné opony v komiksu - Ležák, Zdeněk, 1974- (Edika, 2019)
V roku 1989 sa zrútil totalitný systém komunistickej strany nielen u nás v Československu, ale aj vo väčšine krajín východného bloku. V knihe sú opísané aj dejiny východného bloku od druhej svetovej vojny.