Encyklopedie komiksu 2 : v Československu 1945-1989 - Ládek, Josef; Pavelka, Robert, 1963- (XYZ, 2012)
Výber predstavuje komiksy z časopisov Pionýrska stezka, Sedmička pionýrů a časopisu Pionýrské noviny.