Nejvtipnější kocour 2 - Fischmeister, Petr; Zanková, Eva (Medvídek Poe, 2019)
Večer v Theatru vrcholí. Schyľuje sa k najväčšiemu kúzelnickému vystúpeniu všetkých čias a ŠariVari hľadá dobrovoľníka. Zo všetkých návštevníkov bol vybraný kocúr Leoš.