Tango : skutečný příběh jedné tučňáčí rodiny - Richardson, Justin, 1963-; Parnell, Peter, 1953- (LePress, 2017)
Príbeh zo ZOO v Central Parku v New Yorku. Dvojica tučniakov Roy a Silo vysedela cudzie vajíčko. Z vajíčka sa vyliahol malý tučniačik, ktorému dali meno Tango.