Franz Kafka : člověk své i naší doby - Malý, Radek, 1977- (Práh, 2017)
Výpravná kniha o najslávnejšom pražskom rodákovi Franzovi Kafkovi približuje jeho život a dielo všetkým, ktorí chcú tohto spisovateľa poznať.