Prvá čiernobiela knižka pre bábätko : Zvieratá - Baggott, Stella; Madarásová, Jitka (prekladateľka) (Svojtka & Co., s.r.o, 2019)
Beztextové leporelo pre najmenších popisuje jednotlivé zvieratká - pes, mačka, kačka, králik, sliepka, ryba.