Prvá čiernobiela knižka pre bábätko : Tvár - Baggott, Stella; Cingelová, Andrea (Svojtka & Co., s.r.o, 2020)
Leporelo pre najmenších podporujúce zmyslové vnímanie popisuje časti tváre - oči, uši, ústa, nos.