Jeseň - Smith, Ali, 1962- (-klad, 2019)
Príbeh dvoch susedov -101- ročného starca Daniela Glucka a mladej ženy Elisabeth Demand. Ich priateľstvo sa začalo náhodou, no postupne sa zbližovali najmä cez umenie a to, že si jeden na druhého našli čas.