Z tretieho sveta medzi elitu : úspešný príbeh Singapuru - Lee, Kuan Yew, 1923- (United Philantropy, 2020)
Autorom knihy je dlhoročný singapurský premiér Lee Kuan Yew. Mimoriadne pútavo opisuje tŕnistú cestu k úspechu. V rasovo, jazykovo a kultúrne zmiešanej spoločnosti vybudoval hrádzu proti rozpínajúcemu sa komunizmu, pritiahol zahraničných investorov, vybudoval jedno z najmocnejších finančných svetových centier.