Príbehy z Carntonu. 1, Prísaha - Alexander, Tamera (i527.net, s.r.o, 2020)
Príbeh sa odohráva v roku 1864 počas občianskej vojny v štáte Tennessee. Pri Frankline sa odohrá strašná bitka, ktorá zničí konfederačnú armádu. Kapitán Roland Ward Jones bol vážne zranený a hrozí mu, že príde o nohu. Guvernantka Elizabeth Cloustonová však zasiahne a zachráni mu život.