Dcéra Ríma - Afshar, Tessa (Kumran, s.r.o, 2020)
Dcéra významného rímskeho generála sa zamiluje do chudobného židovského prisťahovalca. Stávajú sa najvplyvnejším párom ranej kresťanskej Cirkvi. Musia sa však boriť s množstvom prekážok a protivenstiev. Keď vinou cisára prídu o strechu nad hlavou spoja sily s rabínom Pavlom.