Tiene nad Anglickom. 2, Pieseň bez nôt - White, Roseanna M. (i527.net, s.r.o, 2020)
Lukas de Wilde bol jedným z najlepších huslistov Belgicka v období 1. svetovej vojny. Ako emigrant prichádza do Walesu. Tu spoznáva Willu Forsytheovú, ktorá má nadanie nielen na husle ale aj ako zlodejka. Bola poverená získať od známeho huslistu šifrovací kľúč k práci jeho otca kryptológa. Jeho otec vynašiel prístroj, ktorý by mohol znamenať obrovský prevrat.