Digitálny marketing : vybrané nástroje prezentácie podniku v online priestore - Koman, Gabriel; Holubčík, Martin; Kubina, Milan (Vysokoškolské učebnice, 2020)
Vzhľadom k rýchlemu rozvoju informatizácie podnikov a celej spoločnosti, sa digitálny marketing stáva neodmysliteľnou súčasťou podnikovej propagácie a komunikácie. V dnešnej digitálnej dobe prináša dobre realizovaný marketing alebo marketingová kampaň, realizovaná v online priestore, podnikom čoraz väčší úžitok ako kedykoľvek predtým.