Kocúr Krištof - Applegate, Katherine, 1956- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2020)
Láskyplný príbeh o tom, aké nevyhnutné je mať priateľov hoci aj vymyslených. Takým bol aj kocúr Krištof, ktorý pomáhal malému Jacksonovi v jeho ťažkých chvíľach.