Dobrodruh - Rundell, Katherine (Argo, 2020)
Fred sedí s ostatnými deťmi v malom šesťmiestnom lietadle. Práve vyštartovalo z brazílskeho letiska a vznieslo sa nad amazonskou džungľou. Pilotovi však náhle príde zle a lietadlo sa zrúti doprostred džungle. Pre Freda, Lilu, Con a Maxa začína ozajstné dobrodružstvo.