Kdepak je drak? - Timmers, Leo (Daruso Consulting, 2020)
Kniha plná hravých rýmov a vtipných prekvapení, ktoré ukrývaú tiene. Uprostred noci sa traja rytierivydali hľadať draka. Nájsťt toto nebezpečné zviera im netrvalo dlho. Potme však nie je všetko tak, ako sa môže zdať.