Dobré znamenia : solídne a presné proroctvá čarodejnice Agnes Trubirohovej - Gaiman, Neil, 1960-; Pratchett, Terry, 1948-2015 (Slovart, spol. s r.o, 2020)
Démon Crowley a anjel Azirafal už dlho žijú na zemi medzi smrteľníkmi a celkom si tam zvykli. Preto ich neteší blížiaci sa koniec sveta. Neostáva im nič iné len hrozivý armagedon odvrátiť.