Tohle je marketing! : zcela nový přístup k marketingu, prodeji a reklamě - Godin, Seth, 1960- (Grada Publishing, a.s, 2020)
Jediným spôsobom ako dosiahnuť zmenu je naozaj pochopiť ľudí, ktorých chcete ovplyvniť a zaujímať sa o nich.