Umění být zdráv - Vojáček, Jan; Keilová, Věra (CPress, 2020)
Prečo neustále rastie počet chronicky chorých ľudí a prečo si s nimi súčasná medicína nevie rady? Ako ovplyvňuje stres naše zdravie? Autor knihy nám úkaže, ako vo vlastnom organizme prebudiť schopnosť samoliečby a ako nájsť stratenú harmóniu.