100% nezávislá Ariana Grande : absolútne základný, neoficiálny sprievodca pre fanúšikov superstar - Mackenzie, Malcolm (Ella & Max, 2020)
Americká speváčka Ariana Grande patrí k najväčším svetovým hviezdam pop music. Jej piesne dobývajú najvyššie priečky hitparád. Umelkyňa, ktorá vypredáva štadióny po celom svete.