Černobyľ 01:23:40 - Leatherbarrow, Andrew (Citadella, 2020)
Tragédia jadrovej elektrárne v Černobyli, v roku 1986 bola jednou z najtragickejších a najvýznamnejších udalostí za posledných sto rokov s ďalekosiahlymi následkami.