Komodo - Sís, Petr, 1949- (Labyrint, 2016)
Príbeh inšpirovaný vlastnou rodinou autor nakreslil už pred 25 rokmi. Rodičia vezmú chlapca na cestu do Indonézie. Na ostrove Komodo žije najväčší jašter na svete. Dteské sny sa tak začínajú spájať s realitou divokej džungle.