Nezvestný - Mitana, Dušan, 1946-2019 (KK Bagala, 2019)
Protagonista románu je profesionálny spisovateľ. Prežil obdobie prudkých spoločenských premien na prelome 80. a 90. rokov minulého storočia až dodnes. Sám prežíva premenu. S nálepkou rebela, extrémistu a permanentného opozičníka bilancuje svoj život.