Romány : Zdržíte sa v linárese? - Pankovčín, Václav, 1968-1999 (Koloman Kertész Bagala, 2019)
Kniha prináša príbeh zo študentského i nemocničného prostredia v Bratislave a rukopis románu z pozostalosti Lináres, ktorý sa odohráva na vidieku východného Slovenska.