Astonishing X-Men. 1, Nadaní - Whedon, Joss, 1964- (Crew s.r.o, 2019)
Cyclops a Emma Frostová dali dokopy tím X- Menov, s jedným cieľom - ohromiť svet. Začne sa však šíriť informácia o objave mutantského génu. Z mutantstva sa stáva choroba, vypuknú boje a X- Meni sa začnú deliť na dva nezmieriteľné tábory.