Balzamovač. 1 - Mihara, Mitsukazu (Hanami, 2010)
Balzamovanie telesných pozostatkov poskytuje žijúcim možnosť rozlúčiť sa so zomrelými a pomáha im zachovať čo možno najlepšie spomienky na nich. Jedným z takých balzamovačov je aj Mamiyo Shinjuró.