Balzamovač. 3 - Mihara, Mitsukazu (Hanami, 2011)
Konflikt s otcom, smrť matky - Mamiya ovplyvnil kopec vecí. Ale aj napriek tomu sa stal balzamovačom. Prečo sa rozhodol robiť prácu, ktorú tak veľmi nenávidel?