Evropou na kole : 5 751 km z Čech až do Afriky - Stiller, Martin, 1980- (Flétna, 2018)
Zážitky českého cyklistu Martina Stillera z rodného mesta Broumova až na africký kontinent v Maroku. Necelých 6 tisíc kilometrov prešiel na bicykli so svojou priateľkou Lenkou Jarou. Cesta začala 16. júla 2001 a skončila 17. septembra 2001. Museli sa na nej vyrovnávať s mnohými nástrahami, najviac však s enormnými horúčavami.