Faja - Stehlíková, Petra, 1976- (Host, 2019)
Faja vstúpila do sveta úplne odlišného od toho sklenárskeho. Priateľstvo s kapitánom a ostatnými bojovníkmi, ktorí zotročili jej národ je pre ňu stále nové. Musí sa naučiť odpúšťať.