Okolo Slovenska po hraniciach - Haráni, Jozef (STAMAX plus, s.r.o, 2018)
V marci 2008 si autor knihy začal realizovať svoj dávny sen. Absolvovať pešiu túru po hraniciach Slovenska. Trasa začínala v marci 2008 v Moravskoslezských Beskydách na Trojmedzí a končíla v októbri 2014 v Kysuckých Beskydách na slovensko-poľskj hranici Skalité-Zwardoň.