Příběh Austrálie, Japonska a Koreje : cesto-faktopis - Trávníčková, Dana (Dany Travel, 2020)
Austrália, ktorá patrí do skupiny vyspelých štátov bola objavená iba pred 250 rokmi. Kniha približuje obdobie osídľovania, faunu a flóru, kto boli prví obyvatelia ako aj vznik Britskej kolónie. Japonsko a Kórea sú ázijské krajiny s dlhou a bohatou históriou. Dozvieme sa o prírode, etniku aj kultúre oboch krajín.