Vzdelávanie v čase pandémie - Strenáčiková, Mária Jr., 1976- (Equilibria, 2020)
Kniha popisuje postupné zavádzanie protiepidemiologických opatrení v slovenskom školstve od prerušenia prezenčnej výučby po jej nahradenie novou „online“ formou. Prichádza s konkrétnymi návrhmi pre oficiálne autority, zriaďovateľov škôl, riaditeľov, pedagógov, žiakov, študentov a ich rodičov.