Wonder Woman. Kniha první, Lži - Rucka, Greg, 1969- (Světové komiksy česky, 2018)
Heroická, nezastaviteľná, vyzbrojená mocou bohov. To je princezná Diana z Themysciny, ktorú svet pozná ako Wonder Woman.