Pečieme na Vianoce - Sedláčková, Hana; Berzsiová, Pavlína, 1964- (Ottovo nakladatelství, s. r. o., 2019)
Vyše 300 receptov na sladké múčniky, slané pečivo aj diétne cukrovinky pre diabetikov. Recepty dopĺňa množstvo dobrých rád a užitočných informácií.