Babičkino pečenie - Sedláčková, Hana; Poláčková, Blanka; Poláček, Jiří (Ottovo nakladatelství, s. r. o., 2015)
Zbierka receptov na množstvo múčnikov, cukroviniek, tort a sladkého pečiva od začiatku minulého storočia. Recepty sú zdedené po babičkách a prababičkách a dopĺňajú ich dobové forografie.