Encyklopedie automobilů : české a slovenské osobní automobily od r. 1815 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon, 2018)
Kniha zachytáva takmer dvestoročné obdobie konštrukcie a výroby motorových vozidiel na našom území. Prináša podrobný prehľad českých a slovenských výrobcov osobných automobilov a stovky modelov od roku 1815 až po súčasnosť.