Kdo chytá v síti - Pecháčková, Marika, 1980- (BizBooks, 2020)
Kto je predátorom sexuálneho zneužívania detí na sociálnych sieťach ? A kto ich obeť? Majú niečo spoločné? Je to nízke sebavedomie, strach, neistota, samota?