Počítač pre seniorov : aktualizované vydanie pre Windows 10 - Pecinovský, Josef, 1946- (Lindeni, 2020)
Kniha vás naučí: ovládať Windows 10 myšou, klávesnicou, dotykom aj touchpadom, pripojiť počítač k internetu a zabezpečiť ho pred vírusmi, spúšťať, inštalovať a spravovať programy a aplikácie, písať texty a e-maily, prehrávať videá, počúvať hudbu.