Za kačku : jak levně procestovat svět - Ostrá, Kateřina (Nakladatelství XYZ, s.r.o, 2020)
Kateřina Ostrá navštívila desiatky krajín - vždy s minimálnym rozpočtom, zato s maximálnymi zážitkami. Vo svojej knihe poskytuje mnoho trikov a rád ako neplatiť zbytočne veľa, pritom spoznávať celý svet.