Cirkus ide! - Šulc, Petr, 1961- (Obrázkové čítanie, 2020)
Emka, Andrej a Vilko sa tešia. Do mesta prišiel cirkus a práve stavajú šapitó. Bude v ňom vystupovať nielen šašo Mikuláš, ale aj zvieratá. Večer ich čaká prvé vystúpenie.