Pony kemp denníky. Megan a víchor - McKain, Kelly (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2020)
Megan sa cez prázdniny zúčastní Pony kempu v jazdeckej škole Slnečné stajne. Celý týždeň sa bude starať o poníka a zlepšovať si svoje jazdecké schopnosti. Jody, majiteľka jazdeckej školy jej venovala denník, kde si bude zapisovať všetky dobrodružstvá.