Pony kemp denníky. Poppy a Princ - McKain, Kelly (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2020)
Poppy si zapisuje do špeciálneho denníka všetky dobrodružstvá zo Slnečných stajní. Je však nervózna. Pred dvoma mesiacmi spadla z koňa v miestnej jazdeckej škole a nevie, či si teraz trúfne vysadnúť na poníka.