Traja pátrači. 91, Záhada lyžiarskeho diabla - Nevis, Ben (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2020)
Traja pátrači sa ocitnú v lyžiarskom stredisku, kde majú vyriešiť záhadu výhražných listov, ktoré dostáva známa lyžiarka. Pri tom si vyskúšajú aj svoje lyžiarske schopnosti, keď musia na strmom svahu naháňať skutočného diabla na lyžiach. A čaká ich naozaj prekvapujúce odhalenie.