Čarovné Slovensko (MAFRA Slovakia, a. s., 2020)
Výber najkrajších článkov a fotografií z mesačníka, ktorý vychádza od roku 2017. Obsah je usporiadaný do šiestich celkov - tradičný folklór a remeslá, atraktívne mestá a miesta, magické hory a lesy, bohatá história v podobe hradov, zámkov a kaštieľov, vzácne exempláre zo živej a neživej prírody.