Čarovné Slovensko (MAFRA Slovakia, a. s., 2020)
Výber najkrajších článkov a fotografií z mesačníka, ktorý vychádza od roku 2017. Jednotlivé oblasti Slovenska sú zatriedené do šiestich celkov - folklór a remeslá, atraktívne mestá a miesta, magické hory a lesy, bohatá história v podobe hradov, zámkov a kaštieľov, vzácne exempláre živej aj neživej prírody.