Encyklopédia kvízov : Génius - Chrisp, Peter, 1958-; Gifford, Clive, 1966-; Harvey, Derek; Woodward, John; Mills, Andrea (Ikar, a.s, 2020)
Kniha obsahuje viac ako 50 zaujímavých obrázkových kvízov z oblasti zemepisu, histórie ale aj zo zvieracej a rastlinnej ríše.