Éterista - Puski, Filip (Magna Publishing, s.r.o, 2019)
Konflikt dvoch zemí. Do všetkého vstupuje mladý chlapec, ktorý je za záhadných okolností nájdený práve na hraniciach medzi dvoma krajinami. Chopia sa ho éteristi jednej zo zemí a odhaľujú jeho zvláštnu a tajomnú minulosť. Odhalia v ňom obrovské nadanie a predpoklady ovládať éter. Po jeho neskrotenej moci však túžia aj ďalší.